Sezon

2021-I

Loc in clasament

7

Adversarul următor

SV Eintracht Trier 05

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 - #3401 #2293
2017 #131 #334 #715
2018 #2594 #1091 #3662
2019 #4698 #1491 #5026
2020 #714 #4360 #4018

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.