Sezon

2021-I

Loc in clasament

4

Adversarul următor

FcRapidEA

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #11014 #8915 #5826
2017 #11530 #8154 #6075
2018 #11340 #8559 #7091
2019 #10319 #9620 #8208
2020 #9235 #7569 #8626

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.