Regulament


Fă-ți o echipa strălucitoare!

Ai la dispoziție un buget de 4.000 de diamante, cu care îți „cumperi” 15 jucători de top. Te poți înscrie în joc oricând pe parcursul sezonului


Stai cu ochii pe Liga 1

Fii informat și inspirat, citind zilnic Gazeta Sporturilor și GSP.ro. Vei ști pe mâna căror fotbaliști să mergi în fiecare etapă.


Alege cu grijă căpitanul

El are puteri duble în Echipa Fantastică și poate face diferența într-un meci.


Câștigă extra-schimbari

Între două etape ai 3 schimbări garantate, dar poți primi încă 8 mutări dacă intri zilnic pe site și faci acțiunile din platformă!


Măsoară-ți forțele cu alți jucători

În Echipa Fantastică nu joci cu roboți sau “la perete”, ci contra altor pasionați de fotbal, ca tine. Arată ca ești mai bun!


Adună puncte

Scorul unui meci e format din notele GSP + bonusurile jucătorilor, conform unui algoritm rafinat și foarte precis (descris pe larg mai jos - vezi punctele 10 și 11 în regulament)


Relaxează-te ☺

Echipa Fantastică e pentru distracție. Prin urmare, nu îți bate capul cu socoteli complicate, softul EF calculează automat punctajele ;) Tot ce trebuie să faci e să fii inspirat în alegerea echipei, etapă de etapă.


Bucură-te de premii!

Punem la bătaie un fond de premiere fantastic: 60.000 de lei! Poți trage și la premiile de etapă, și la cele generale. Mereu sunt șanse la premii, depinzi doar de tine!


Regulament in extenso EchipaFantastica

1. Organizatorul concursului

Organizatorul este S.C. Convergent Media SRL, societate ce deține site-ul www.EchipaFantastica.ro, cu sediul social în municipiul Bucuresti, Bulevardul Dacia 30, cladirea Mecano Import-Export, etaj 1, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/2690/1995, cod de identificare fiscala RO 7447520. ORGANIZATORUL va derula concursurile pe baza prezentului regulament, întocmit în conformitate cu legislația în vigoare ți care este obligatoriu pentru toți participanții.

2. Adresa, perioada, restricții

Concursul se desfășoară pe site-ul www.EchipaFantastica.ro în paralel cu o parte din etapele Ligii 1, ediția 2018 - 2019. Jocul Echipa Fantastică se desfășoară în perioada 20 iulie 2018 – 30 mai 2019. La acest concurs pot participa numai persoanele fizice majore (cu vârsta peste 18 ani, împlinită la data înscrierii în concurs), de cetațenie româna, cu domiciliul stabil în România. Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajații ORGANIZATORULUI, angajații oricaror altor entitați implicate direct sau indirect în organizarea și/sau derularea concursurilor, precum și rudele de gradul întâi ale acestora. În cazul în care se constată încălcarea acestei prevederi, S.C. Convergent Media SRL își rezervă dreptul de a retrage premiul câștigat atribuit.

3. Descriere mecanism de joc

Un concurent poate înregistra în joc una sau mai multe echipe (fiecare echipă trebuie să aibă propria adresă de email pentru identificare și logare). Echipele vor fi adăugate în clasamentul general ce va fi actualizat după fiecare etapă virtuală. O etapa virtuală este compusă din meciurile etapei reale din Liga 1. Un mini-campionat din jocul Echipa Fantastică are 12 etape. Așadar, de-a lungul sezonului fotbalistic 2018-2019 vor fi 3 mini-campionate la Echipa Fantastică, fiecare a câte 12 etape: primul campionat = etapele 1-12 din Liga 1, al doilea campionat = etapele 13-24 din Liga 1, al treilea campionat = ultimele 2 etape din sezonul regulat + 10 etape din play-off și play-out.

4. Înscriere

Înscrierea este liberă și se va face numai pe Internet, la adresele www.EchipaFantastica.ro și http://EchipaFantastica.gsp.ro. Completați datele de logare: e-mail, parolă, nume echipă (minim 5 caractere pentru parolă și nume echipă) și datele personale (nume, prenume, adresă, telefon). Pentru logările ulterioare veți folosi ADRESA DE EMAIL și PAROLA. Nu vor fi acceptate în joc echipele cu nume sau avataruri vulgare ori jignitoare. Orice încercare de exploatare a eventualelor neregularități în funcționarea corectă a sistemului atrage după sine excluderea din joc a utilizatorului.

5. Reguli

Dupa completarea formularului, noul utilizator va primi un mail (la adresa introdusă) cu datele de logare și un link ce trebuie accesat pentru activarea contului. Dacă linkul de activare nu este accesat, echipa userului respectiv va fi dezactivată la începutul mini-campionatului urmator. Utilizatorul se va loga cu adresa de e-mail și parola.

6. Lot de jucatori

Lotul de jucatori al jocului ECHIPA FANTASTICĂ are fotbaliști din toate echipele participante în Liga 1. Lista jucătorilor va fi disponibilă pe site-ul jocului.

7. Bugetul

Un user are la dispoziție un buget de 4.000 de “diamante” pentru a-și face un lot de 11 titulari și 4 rezerve. Jucătorii sunt cotați cu valori între 50 și 600 de diamante.

8. Alcătuire echipă

Echipa ta are 11 fotbaliști titulari pe care îi poți așeza într-una din urmatoarele formule de joc: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2 sau 3-4-3. Alegerea echipei se face din lotul publicat pe www.EchipaFantastica.ro. Pe lângă 11-le de bază trebuie să alegi și 4 rezerve, câte una pentru fiecare post: portar, fundaș, mijlocaș, atacant. De asemenea, trebuie să desemnezi un căpitan de echipă. Căpitanul dublează nota GSP, bonusul defensiv, bonusul ofensiv și punctajul disciplinar (cartonașul roșu și autogolul), dacă este cazul. Poți face schimbări în echipă până cu jumătate de oră înaintea primului meci al etapei.

Vor puncta pentru tine titularii. Jucătorul care nu primește notă GSP (sau joacă mai puțin de 15 minute) nu va primi nici bonusuri pentru gol marcat sau apărare. Titularii vor fi înlocuiți de rezervă în acest caz. În cazul în care un titular nu primește notă în locul lui va puncta rezerva de pe postul respectiv.

9. Cum se joacă

Echipa ta va juca împotriva echipei unui alt user în funcție de poziția în clasament dupa regula: locul 1 vs 2, 3 vs 4 ... 801 vs 802 ... etc

Departajarea echipelor câștigătoare în clasamentul de etapă aflate la egalitate de puncte se face după urmatoarele criterii:

 • punctaj echipă (note GSP + punctaj disciplinar) + suma bonusurilor (defensivă + ofensivă)
 • buget (este avantajată echipa cu bugetul mai mic)
 • goluri marcate
 • data înscrierii (este avantajată echipa care s-a înscris prima)

10. Bonusuri jucători

Portarul

 • Primește 2 puncte bonus dacă nu a primit gol
 • Nu beneficiază de bonus dacă a primit un singur gol
 • I se scade câte 1 punct pentru fiecare gol primit, începând cu al doilea
 • Primește 10 puncte pentru fiecare gol marcat din acțiune

Fundașul

 • Primește 4 puncte bonus pentru fiecare gol marcat din acțiune
 • Primește un punct bonus în cazul în care echipa nu a primit gol în perioada în care el a fost pe teren

Mijlocașul

 • Primește 3 puncte bonus pentru fiecare gol marcat

Atacantul

 • Primește 2 puncte bonus pentru fiecare gol marcat

Căpitanul

 • Dublează nota GSP, punctajul disciplinar (ex: -2p devin -4p etc), bonusul defensiv și bonusul ofensiv (daca este cazul).
 • Dacă jucătorul desemnat căpitan nu primește notă, atunci rezerva care intră în locul său va prelua “puterile” acestuia, adică va puncta dublu.
 • Dacă lipsesc 2 sau mai mulți jucători din compartimentul din care face parte căpitanul, atunci rezerva acelui compartiment intră în locul capitanului.

Orice jucător, indiferent de post (inclusiv portarul), primește 1 punct bonus pentru un gol marcat din penalty.

Punctaj disciplinar: orice jucător care este eliminat sau își marcheaza un autogol va fi penalizat cu 2p din notă (vezi mai jos – PUNCTAJ ECHIPĂ).

Niciun jucător nu primește puncte sau bonusuri dacă a jucat mai puțin de 15 minute

Datele oficiale, pe baza cărora se calculează punctaje și bonusuri, sunt cele aparute în ziarul Gazeta Sporturilor. Nicio altă sursă nu va fi luată în calcul.

11. Scor meci direct

Meciul direct pune față în față două echipe virtuale. Echipele sunt alcătuite de antrenori înainte de începerea fiecarei etape. Scorul este dat de punctajul realizat de jucătorii fiecarei echipe, după următorul algoritm:

PUNCTAJ ECHIPĂ

Se adună notele primite de titulari în casetele tehnice ale partidelor din campionatul real, publicate în ziarul Gazeta Sporturilor (nota 5 înseamnă 5 puncte). Jucătorului care este eliminat i se vor scădea 2p din notă (ex: jucătorul ia nota 7 și este eliminat = 5p în Echipa Fantastica). Jucătorului care își marchează un autogol i se vor scădea 2p din notă pentru fiecare autogol marcat.

Diferența dintre suma notelor celor două echipe se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu punctaj mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS DEFENSIVĂ

Se adună bonusurile pentru apărare, după cum urmează: +1p pentru fundaș fără gol primit, +2p pentru portar fără gol primit. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor defensive și se transformă în goluri astfel:

Se aduna bonusurile pentru apărare, după cum urmează: +1p pentru fundaș fără gol primit, +2p pentru portar fără gol primit, -1p pentru fiecare gol primit de portar, începând cu al doilea gol. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor defensive și se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS OFENSIVA

Se adună bonusurile pentru atac, după cum urmează: +1p pentru gol din penalty (indiferent de postul jucătorului care marchează din penalty), +2p pentru gol marcat de atacant, +3p pentru gol marcat de mijlocaș, +4p pentru gol marcat de fundaș, +10p pentru gol marcat de portar. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor ofensive și se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).


Scorurile obținute la capitolele “Punctaj Echipă”, ”Bonus Defensivă” și ”Bonus Ofensivă” se adună, rezultând scorul final al partidei.

12. Clasament

Pentru fiecare victorie se acordă 3 puncte în clasamentul general. Pentru fiecare meci egal se acorda un punct. Punctele câștigate vor genera clasamentul general.

În caz de egalitate în clasamentul general, departajarea se va face folosind următoarele criterii, în ordine:

 • punctaj echipă + punctaj bonus (punctajul echipei cumulat de-a lungul etapelor format din note GSP + punctajul disciplinar + punctele bonus)
 • bugetul cumulat în timpul sezonului (la egalitate, va fi avantajată echipa care a folosit un buget mai mic)
 • puncte de penalizare (va fi avantajată echipa cu mai puține puncte de penalizare)
 • meciuri jucate (va fi avantajată echipa cu mai puține meciuri jucate)
 • data înscrierii în Echipa Fantastică (la egalitate, va fi avantajată echipa înscrisă mai devreme în Echipa Fantastică)

Echipele de pe locurile 1-500 sunt considerate în “Liga Campionilor EF”. Echipele de pe locurile 501-1.500 sunt considerate în “Europa League EF”. Echipele de la locul 1.501 în jos sunt considerate în “Preliminarii EF”.

Luptă pentru a fi cât mai sus în clasament, pentru a avea șanse la premiile generale!

13. Clauze speciale

Nu vor conta în joc meciurile din campionatul real care se vor disputa în alte zile decât cele stabilite pentru disputarea întregii etape (conform programării făcute de LPF). In acest caz, jucatorii din partida respectiva nu vor puncta, dar locul lor va putea fi luat de jucatorii de rezerva. Aceeasi regula va fi valabila si in cazul unui meci care se întrerupe înainte de minutul 74 și nu se rejoacă în maximum 24 de ore.

În cazul în care organizatorul decide să puncteze un meci care nu se încadrează în paragraful anterior va anunța acest lucru din timp, pe site-urile http://www.EchipaFantastica.ro sau www.GSP.ro.

14. Schimbări

Imediat după înregistrare, ai la dispoziție 15 schimbări să-ți alcătuiești lotul pentru prima ta etapă în Echipa Fantastică. Ulterior, înaintea fiecărei etape, poți face între 3 și 11 schimbări în echipa ta. Primele 3 schimbari sunt garantate pentru toți concurenții. Poți câștiga încă 8 schimbari, dacă faci anumite acțiuni pe site-ul Echipa Fantastică (vizualizezi anumite spoturi video pe site sau distribui pe Facebook anumite articole puse la dispoziție în platforma EchipaFantastica.ro). Pentru fiecare clip video vizualizat de tine sau pentru orice link distribuit (sharuit) din platforma EchipaFantastica pe Facebook, vei primi o schimbare suplimentară. Dacă faci toate acțiunile săptămânale disponibile în platforma Echipa Fantastică, vei ajunge înaintea etapei la un total de 11 schimbari.

ATENȚIE! Echipa care dă dovadă de non-combat (adică nu face minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei) va fi penalizată. Ea nu poate câștiga un meci și nici un premiu de etapă. Mai exact, dacă într-un meci se întâlnesc o echipă fair-play (adică o echipă care a făcut minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei) cu o echipă non-combat (adică o echipă care nu a făcut minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei), meciul va fi câștigat la “masa verde” (3-0) de echipa fair-play, indiferent de scorul inițial al meciului. Dacă într-un meci se întâlnesc două echipe non-combat, ele vor fi penalizate cu numărul de puncte obținute în meciul respectiv, iar la golaveraj se va lua în calcul scorul din meciul inițial.

15. Premii

La finalul fiecarei etape vor fi premiați antrenorii echipelor cu cele mai bune 3 punctaje:

 • Locul 1: 600 de lei
 • Locul 2: 400 de lei
 • Locul 3: 200 de lei

La finalul fiecărui mini-campionat de 12 etape vor fi premiați jucătorii cu cele mai mari 3 punctaje generale. Premii finale:

 • Locul 1: 3.000 de lei *
 • Locul 2: 1.500 de lei *
 • Locul 3: 1.000 de lei *

*Atenție: conform legii 227/2015 actualizate cu Ordonanța de urgență a Guvernului 32/2016, veniturile sub formă de premii ce depășesc suma de 600 de lei se impun, prin reținerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Prin urmare, câștigătorii premiilor 1, 2 și 3 aferente clasamentului final al unui mini-campionat vor încasa sumele deja impozitate după cum urmează: :

 • Premiul 1 = 2.616 lei
 • Premiul 1 = 1.356 lei
 • Premiul 1 = 936 lei

Fondul total al premiilor va fi de 59.700 de lei (Premii de etapă: 3 campionate X 12 etape per campionat X 1.200 de lei premii per etapă = 43.300 lei. Premii generale: 3 campionate X 5.500 lei per campionat = 16.500 lei)


Premiile nu pot fi transferate sau cedate. Premiile nu vor fi acordate în afara României


Premiile nu se vor plati cash, ci numai prin virament bancar. Dupa desemnarea câștigatorilor, ei vor fi contactați de reprezentanții Convergent Media și vor fi rugați să comunice un număr de cont în care să le fie virată suma câștigată. Banii vor putea fi plătiți numai dacă numele câștigătorului premiului coincide cu numele posesorului contului bancar. Câștigătorii trebuie să îți confirme identitatea prin punerea la dispoziția organizatorului a unei copii a cărții de identitate. Premiile nu se reportează. Premiile se plătesc în termen de maximum 45 de zile de la data confirmării datelor de către câștigător.

16. Date contact

Daca ai întrebări, scrie un e-mail pe adresa echipafantastica@gsp.ro. Detalii despre concurs pe email ECHIPAFANTASTICA@gsp.ro. Înscrierile se fac numai pe Internet, la adresa www.EchipaFantastica.ro

Participarea la acest concurs, urmată de primirea unui premiu, implică acordul câștigătoarei/câștigătorului ca numele, localitatea și județul de domiciliu, fotografia, imaginea și materialele filmate să poată fi publicate și folosite de către Organizator cu titlu gratuit, fără alte obligații sau plăți din partea Organizatorului, în materiale publicitare și pe orice fel de suport mediatic (presa, TV, audio, foto, video, materiale promotionale, panotaj, internet).

17. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la acest concurs si accesarea site-ului www.EchipaFantastica.ro participantii isi exprima consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate sau cuprinse in formular, sa intre in baza de date a Organizatorului, a partenerilor contractuali ai Organizatorului, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct.

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale determina neacordarea cistigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea campaniei de fata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Dreptul de acces la date - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

18. IMPOZITUL PE VENITUL OBTINUT

Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri sau excursii, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, se retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Impozitul va fi achitat de catre organizator.

19. RASPUNDEREA ORGANIZATORILOR

Organizatorul nu este responsabil pentru materiale ce fac obiectul inscrierilor si care sunt ilizibile, pierdute, intarziate, deteriorate, distruse, neconforme, incomplete, neinteligibile, nelivrate, expediate gresit sau furate, pentru retele de Internet cu semnal necorespunzator, trunchiat, intrerupt sau indisponibil, pentru transmisii satelit, retele de telefonie, stalpi GSM sau echipamente (inclusiv hands free), sisteme online de computere, echipamente pentru computer, software, virusi, servere sau furnizori de internet, sau alt fel de conexiune sau posibilitate de acces la informatie care pot afecta inscrierea la Concurs; pentru accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; sau pentru comunicarea defectuoasa, defectiunile computerului sau pentru transmiterea eronata sau intarziata, defectiuni de hardware si/ sau software ale computerului, esuari sau dificultati in accesarea si transmiterea informatiilor, sau pentru orice alt fel de eroare, fie ea umana, tehnica sau mecanica, electronica sau de retea, inclusiv cele ce pot aparea in cadrul aplicatiei.

Organizatorul nu vor fi responsabil pentru: (a) informatii incomplete sau inexacte, fie ca acestea au fost cauzate de utilizatori, dispozitive wireless sau de echipamente sau programe asociate cu Concursul sau utilizate de aceasta, de greseli tehnice ori umane care pot interveni in procesul de inscriere; (b) furtul, distrugerea sau accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; (c) probleme de ordin tehnic sau defectiuni ale liniilor telefonice sau ale sistemelor online pentru computere, servere sau furnizori ai serviciilor de internet, echipamente, computere, software, virusi sau bug-uri; (d) esuarea in primirea unui mesaj de catre sau din partea Organizatorului din motive precum traficul limitat sau traficul de internet aglomerat sau din cauza undelor wireless supraincarcate sau a oricarei aglomerari de fluxuri pentru orice site web; (e) deteriorarea sistemelor sau echipamentelor participantilor sau ale altor persoane, rezultata din participarea la Concurs.

Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul www.gsp.ro. Orice modificare a regulamentului nu va afecta concursurile din lunile anterioare celei in care este publicata. 3. Impozite si taxe: Conform art. 77 alin. (1) din Codul Fiscal, veniturile sub forma de premii se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Venitul net este definit, conform art. 76 din Codul Fiscal, ca fiind diferenta dintre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil. Conform aceluiasi art. 77 alin (4) din Codul Fiscal, nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile stabilita in suma de 600 lei, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu castigat. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.

20. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc. Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

21. ALTE PREVEDERI

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe www.EchipaFantastica.ro in modulul dedicat concursului.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe www.EchipaFantastica.ro in cadrul modulului dedicat concursului si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C Convergent Media SRL, pina la sfirsitul concursului si pe email la ECHIPAFANTASTICA@gsp.ro

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.