Regulament


Fă-ți o echipa strălucitoare!

Ai la dispoziție un buget de 4.000 de diamante, cu care îți „cumperi” 15 jucători de top. Te poți înscrie în joc oricând pe parcursul sezonului


Stai cu ochii pe Liga 1

Fii informat și inspirat, citind zilnic Gazeta Sporturilor și GSP.ro. Vei ști pe mâna căror fotbaliști să mergi în fiecare etapă.


Alege cu grijă căpitanul

El are puteri duble în Echipa Fantastică și poate face diferența într-un meci.


Câștigă extra-schimbari

Între două etape ai 3 schimbări garantate, dar poți primi încă 8 mutări dacă intri zilnic pe site și faci acțiunile din platformă!


Măsoară-ți forțele cu alți jucători

În Echipa Fantastică nu joci cu roboți sau “la perete”, ci contra altor pasionați de fotbal, ca tine. Arată ca ești mai bun!


Adună puncte

Scorul unui meci e format din notele GSP + bonusurile jucătorilor, conform unui algoritm rafinat și foarte precis (descris pe larg mai jos - vezi punctele 10 și 11 în regulament)


Relaxează-te ☺

Echipa Fantastică e pentru distracție. Prin urmare, nu îți bate capul cu socoteli complicate, softul EF calculează automat punctajele ;) Tot ce trebuie să faci e să fii inspirat în alegerea echipei, etapă de etapă.


Bucură-te de premii!

Punem la bătaie un fond de premiere fantastic: 65.000 de lei! Poți trage și la premiile de etapă, și la cele generale. Mereu sunt șanse la premii, depinzi doar de tine!


Regulament in extenso EchipaFantastica

1. Organizatorul concursului

Organizatorul este Ringier Sportal S.R.L., societate ce deține site-ul www.EchipaFantastica.ro, cu sediul social în municipiul Bucuresti, B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, etaj 1, Sect. 2, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/4372/29.03.2018, cod de identificare fiscala RO 39114787. ORGANIZATORUL va derula concursurile pe baza prezentului regulament, întocmit în conformitate cu legislația în vigoare si care este obligatoriu pentru toți participanții.

2. Adresa, perioada, restricții

Concursul se desfășoară pe site-ul www.EchipaFantastica.ro în paralel cu o parte din etapele Ligii 1, ediția 2020 - 2021. Jocul Echipa Fantastică se desfășoară în perioada august 2020 – mai 2021. La acest concurs pot participa numai persoanele fizice majore (cu vârsta peste 18 ani, împlinită la data înscrierii în concurs), de cetațenie româna, cu domiciliul stabil în România. Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajații ORGANIZATORULUI, angajații oricaror altor entitați implicate direct sau indirect în organizarea și/sau derularea concursurilor, precum și rudele de gradul întâi ale acestora. În cazul în care se constată încălcarea acestei prevederi, Ringier Sportal S.R.L. își rezervă dreptul de a retrage premiul câștigat atribuit.

3. Descriere mecanism de joc

Un concurent poate participa la joc cu maximum 20 de echipe. Fiecare echipă trebuie să aibă propria adresă de email pentru identificare și logare. În cazul în care organizatorul detectează concurenți care încearcă să ocolească această regulă și să participe la joc cu mai mult de 20 de echipe, concurenții respectivi nu vor fi eligibili pentru eventualele premii câștigate în cadrul jocului Echipa Fantastică. Premiile vor fi acordate următorilor clasați, care respectă regula celor maximum 20 de echipe per utilizator.

Echipele vor fi adăugate în clasamentul general ce va fi actualizat după fiecare etapă virtuală. O etapa virtuală este compusă din meciurile etapei reale din Liga 1. De-a lungul sezonului fotbalistic 2020-2021 vor fi 3 mini-campionate la Echipa Fantastică. Primele două vor avea cate 15 etape, corespunzând cu turul, respectiv returul sezonului regular, cel de-al treilea sezon va avea 10 etape, corespunzând etapelor de play-off, care vor fi împerecheate cu meciurile din play-out disputate în același interval de timp cu meciurile de play-off (de exemplu dacă etapa X din play-off se joacă în weekend, ea va fi împerecheată cu etapa Y din play-out disputată în același weekend).

4. Înscriere

Înscrierea este liberă și se va face numai pe Internet, la adresele www.EchipaFantastica.ro și http://EchipaFantastica.gsp.ro. Completați datele de logare: e-mail, parolă, nume echipă (minim 5 caractere pentru parolă și nume echipă) și datele personale (nume, prenume, adresă, telefon). Pentru logările ulterioare veți folosi ADRESA DE EMAIL și PAROLA. Nu vor fi acceptate în joc echipele cu nume sau avataruri vulgare ori jignitoare. Orice încercare de exploatare a eventualelor neregularități în funcționarea corectă a sistemului atrage după sine excluderea din joc a utilizatorului.

5. Reguli

Dupa completarea formularului, noul utilizator va primi un mail (la adresa introdusă) cu datele de logare și un link ce trebuie accesat pentru activarea contului. Dacă linkul de activare nu este accesat, echipa userului respectiv va fi dezactivată la începutul mini-campionatului urmator. Utilizatorul se va loga cu adresa de e-mail și parola.

6. Lot de jucatori

Lotul de jucatori al jocului ECHIPA FANTASTICĂ are fotbaliști din toate echipele participante în Liga 1. Lista jucătorilor va fi disponibilă pe site-ul jocului.

7. Bugetul

Un user are la dispoziție un buget de 4.000 de “diamante” pentru a-și face un lot de 11 titulari și 4 rezerve. Jucătorii sunt cotați cu valori între 50 și 600 de diamante.

8. Alcătuire echipă

Echipa ta are 11 fotbaliști titulari pe care îi poți așeza într-una din urmatoarele formule de joc: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2 sau 3-4-3. Alegerea echipei se face din lotul publicat pe www.EchipaFantastica.ro. Pe lângă 11-le de bază trebuie să alegi și 4 rezerve, câte una pentru fiecare post: portar, fundaș, mijlocaș, atacant. De asemenea, trebuie să desemnezi un căpitan de echipă. Căpitanul dublează nota GSP, bonusul defensiv, bonusul ofensiv și punctajul disciplinar (cartonașul roșu și autogolul), dacă este cazul. Poți face schimbări în echipă până cu jumătate de oră înaintea primului meci al etapei.

Vor puncta pentru tine titularii. Jucătorul care nu primește notă GSP (sau joacă mai puțin de 15 minute) nu va primi nici bonusuri pentru gol marcat sau apărare. Titularii vor fi înlocuiți de rezervă în acest caz. În cazul în care un titular nu primește notă în locul lui va puncta rezerva de pe postul respectiv.

9. Cum se joacă

Echipa ta va juca împotriva echipei unui alt user în funcție de poziția în clasament dupa regula: locul 1 vs 2, 3 vs 4 ... 801 vs 802 ... etc

Departajarea echipelor câștigătoare în clasamentul de etapă aflate la egalitate de puncte se face după urmatoarele criterii:

 • punctaj echipă (note GSP + punctaj disciplinar) + suma bonusurilor (defensivă + ofensivă)
 • buget (este avantajată echipa cu bugetul mai mic)
 • goluri marcate
 • data înscrierii (este avantajată echipa care s-a înscris prima)

10. Bonusuri jucători

Portarul

 • Primește 2 puncte bonus dacă nu a primit gol
 • Nu beneficiază de bonus dacă a primit un singur gol
 • I se scade câte 1 punct pentru fiecare gol primit, începând cu al doilea
 • Primește 10 puncte pentru fiecare gol marcat din acțiune

Fundașul

 • Primește 4 puncte bonus pentru fiecare gol marcat din acțiune
 • Primește un punct bonus în cazul în care echipa nu a primit gol în perioada în care el a fost pe teren

Mijlocașul

 • Primește 3 puncte bonus pentru fiecare gol marcat

Atacantul

 • Primește 2 puncte bonus pentru fiecare gol marcat

Căpitanul

 • Dublează nota GSP, punctajul disciplinar (ex: -2p devin -4p etc), bonusul defensiv și bonusul ofensiv (daca este cazul).
 • Dacă jucătorul desemnat căpitan nu primește notă, atunci rezerva care intră în locul său va prelua “puterile” acestuia, adică va puncta dublu.
 • Dacă lipsesc 2 sau mai mulți jucători din compartimentul din care face parte căpitanul, atunci rezerva acelui compartiment intră în locul capitanului.

Orice jucător, indiferent de post (inclusiv portarul), primește 1 punct bonus pentru un gol marcat din penalty.

Punctaj disciplinar: orice jucător care este eliminat sau își marcheaza un autogol va fi penalizat cu 2p din notă (vezi mai jos – PUNCTAJ ECHIPĂ).

Niciun jucător nu primește puncte sau bonusuri dacă a jucat mai puțin de 15 minute

Datele oficiale, pe baza cărora se calculează punctaje și bonusuri, sunt cele aparute în ziarul Gazeta Sporturilor. Nicio altă sursă nu va fi luată în calcul.

11. Scor meci direct

Meciul direct pune față în față două echipe virtuale. Echipele sunt alcătuite de antrenori înainte de începerea fiecarei etape. Scorul este dat de punctajul realizat de jucătorii fiecarei echipe, după următorul algoritm:

PUNCTAJ ECHIPĂ

Se adună notele primite de titulari în casetele tehnice ale partidelor din campionatul real, publicate în ziarul Gazeta Sporturilor (nota 5 înseamnă 5 puncte). Jucătorului care este eliminat i se vor scădea 2p din notă (ex: jucătorul ia nota 7 și este eliminat = 5p în Echipa Fantastica). Jucătorului care își marchează un autogol i se vor scădea 2p din notă pentru fiecare autogol marcat.

Diferența dintre suma notelor celor două echipe se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu punctaj mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS DEFENSIVĂ

Se aduna bonusurile pentru apărare, după cum urmează: +1p pentru fundaș fără gol primit, +2p pentru portar fără gol primit, -1p pentru fiecare gol primit de portar, începând cu al doilea gol. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor defensive și se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS OFENSIVA

Se adună bonusurile pentru atac, după cum urmează: +1p pentru gol din penalty (indiferent de postul jucătorului care marchează din penalty), +2p pentru gol marcat de atacant, +3p pentru gol marcat de mijlocaș, +4p pentru gol marcat de fundaș, +10p pentru gol marcat de portar. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor ofensive și se transformă în goluri astfel:

 • 1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
 • 6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
 • 11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).


Scorurile obținute la capitolele “Punctaj Echipă”, ”Bonus Defensivă” și ”Bonus Ofensivă” se adună, rezultând scorul final al partidei.

12. Clasament

Pentru fiecare victorie se acordă 3 puncte în clasamentul general. Pentru fiecare meci egal se acorda un punct. Punctele câștigate vor genera clasamentul general.

În caz de egalitate în clasamentul general, departajarea se va face folosind următoarele criterii, în ordine:

 • punctaj echipă + punctaj bonus (punctajul echipei cumulat de-a lungul etapelor format din note GSP + punctajul disciplinar + punctele bonus)
 • bugetul cumulat în timpul sezonului (la egalitate, va fi avantajată echipa care a folosit un buget mai mic)
 • puncte de penalizare (va fi avantajată echipa cu mai puține puncte de penalizare)
 • meciuri jucate (va fi avantajată echipa cu mai puține meciuri jucate)
 • data înscrierii în Echipa Fantastică (la egalitate, va fi avantajată echipa înscrisă mai devreme în Echipa Fantastică)

Echipele de pe locurile 1-500 sunt considerate în “Liga Campionilor EF”. Echipele de pe locurile 501-1.500 sunt considerate în “Europa League EF”. Echipele de la locul 1.501 în jos sunt considerate în “Preliminarii EF”.

Luptă pentru a fi cât mai sus în clasament, pentru a avea șanse la premiile generale!

13. Clauze speciale

Nu vor conta în joc meciurile din campionatul real care se vor disputa în alte zile decât cele stabilite pentru disputarea întregii etape (conform programării făcute de LPF). In acest caz, jucatorii din partida respectiva nu vor puncta, dar locul lor va putea fi luat de jucatorii de rezerva. Aceeasi regula va fi valabila si in cazul unui meci care se întrerupe înainte de minutul 74 și nu se rejoacă în maximum 24 de ore.

În cazul în care organizatorul decide să puncteze un meci care nu se încadrează în paragraful anterior va anunța acest lucru din timp, pe site-urile http://www.EchipaFantastica.ro sau www.GSP.ro.

14. Schimbări

Imediat după înregistrare, ai la dispoziție 15 schimbări să-ți alcătuiești lotul pentru prima ta etapă în Echipa Fantastică. Ulterior, înaintea fiecărei etape, poți face între 3 și 11 schimbări în echipa ta. Primele 3 schimbari sunt garantate pentru toți concurenții. Poți câștiga încă 8 schimbari, dacă faci anumite acțiuni pe site-ul Echipa Fantastică (vizualizezi anumite spoturi video pe site sau distribui pe Facebook anumite articole puse la dispoziție în platforma EchipaFantastica.ro). Pentru fiecare clip video vizualizat de tine sau pentru orice link distribuit (sharuit) din platforma EchipaFantastica pe Facebook, vei primi o schimbare suplimentară. Dacă faci toate acțiunile săptămânale disponibile în platforma Echipa Fantastică, vei ajunge înaintea etapei la un total de 11 schimbari.

ATENȚIE! Echipa care dă dovadă de non-combat (adică nu face minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei) va fi penalizată. Ea nu poate câștiga un meci și nici un premiu de etapă. Mai exact, dacă într-un meci se întâlnesc o echipă fair-play (adică o echipă care a făcut minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei) cu o echipă non-combat (adică o echipă care nu a făcut minimum 1 schimbare în lot înaintea etapei), meciul va fi câștigat la “masa verde” (3-0) de echipa fair-play, indiferent de scorul inițial al meciului. Dacă într-un meci se întâlnesc două echipe non-combat, ele vor fi penalizate cu numărul de puncte obținute în meciul respectiv, iar la golaveraj se va lua în calcul scorul din meciul inițial. Nu e considerata schimbare inlocuirea unui titular cu o rezerva, ci numai schimbarea unui jucator din lot cu un altul!

15. Premii

La finalul fiecarei etape vor fi premiați antrenorii echipelor cu cele mai bune 3 punctaje:

 • Locul 1: 600 de lei
 • Locul 2: 400 de lei
 • Locul 3: 200 de lei

La finalul fiecărui mini-campionat vor fi premiați jucătorii cu cele mai mari 3 punctaje generale. Premii finale:

 • Locul 1: 3.000 de lei *
 • Locul 2: 1.500 de lei *
 • Locul 3: 1.000 de lei *

Atenție: conform legii 227/2015 actualizate cu Ordonanța de urgență a Guvernului 32/2016, veniturile sub formă de premii ce depășesc suma de 600 de lei se impun, prin reținerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Prin urmare, câștigătorii premiilor 1, 2 și 3 aferente clasamentului final al unui mini-campionat vor încasa sumele deja impozitate după cum urmează: :

 • Premiul 1 = 2.760 lei
 • Premiul 1 = 1.410 lei
 • Premiul 1 = 960 lei

Fondul total al premiilor va fi de 64.500 de lei (Premii de etapă: 2 campionate X 15 etape si 1 campionat X 10 etape = 40 etape X 1.200 de lei premii per etapă = 48.000 lei. Premii generale: 3 campionate X 5.500 lei per campionat = 16.500 lei)


Premiile nu pot fi transferate sau cedate. Premiile nu vor fi acordate în afara României


Premiile nu se vor plati cash, ci numai prin virament bancar. După desemnarea câștigătorilor, aceștia trebuie să contacteze organizatorul jocului, Ringier Sportal, pe adresa de mail echipafantastica@gsp.ro și vor trebui să comunice un număr de cont în care să le fie virată suma câștigată. Banii vor putea fi plătiți numai dacă numele câștigătorului premiului coincide cu numele posesorului contului bancar. Câștigătorii trebuie să îți confirme identitatea prin punerea la dispoziția organizatorului a unei copii a cărții de identitate. Premiile nu se reportează. Premiile se plătesc în termen de maximum 45 de zile de la data confirmării datelor de către câștigător.

16. Date contact

Daca ai întrebări, scrie un e-mail pe adresa echipafantastica@gsp.ro. Detalii despre concurs pe email ECHIPAFANTASTICA@gsp.ro. Înscrierile se fac numai pe Internet, la adresa www.EchipaFantastica.ro

Participarea la acest concurs, urmată de primirea unui premiu, implică acordul câștigătoarei/câștigătorului ca numele, localitatea și județul de domiciliu, fotografia, imaginea și materialele filmate să poată fi publicate și folosite de către Organizator cu titlu gratuit, fără alte obligații sau plăți din partea Organizatorului, în materiale publicitare și pe orice fel de suport mediatic (presa, TV, audio, foto, video, materiale promotionale, panotaj, internet).

17. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

RINGIER SPORTAL SRL prelucrează datele personale pe care le furnizează participanții atunci când se înscriu în Campania “ECHIPA FANTASTICA”, când își exprimă consimțământul să primească comunicări comerciale sau să participe la sondajele și chestionarele RINGIER SPORTAL SRL., sau contactează Organizatorul prin orice mijloace de comunicare.

Prelucrăm datele dvs. personale pentru următoarele scopuri:

Organizarea de concursuri și promoții

Dacă sunt de acord, Participanții pot participa la concursurile și loteriile cu premii organizate de RINGIER SPORTAL.

De asemenea, atunci cand organizează concursuri, RINGIER SPORTAL SRL are interesul legitim să preluceze date pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiilor revendicate de castigatori, solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea campaniilor si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari.

Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim

Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de RINGIER SPORTAL

RINGIER SPORTAL poate inregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de aceasta. Inregistrarea convorbirilor ajută Organizatorul sa gestioneze activitatea sa interna in departamentul care se ocupa de promotii / marketing, dar si pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu castigatorii in cazul unor potentiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate.

Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru înregistrarea convorbirii si art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim
Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje

RINGIER SPORTAL dorește să transmită Participanților materiale promoționale, să îi informeze în legătură cu noile produse / servicii oferite de Organizator, să lanseze invitații de a participa la loterii promoționale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare și pentru a le comunica alte informații similare pe care le consideră că pot fi de interes pentru Participanți, inclusiv, dacă aceștia sunt de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Organizatorului.

Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR - consimțământ
Îndeplinirea unor obligații legale

Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a permite îndeplinirea obligațiile legale ce revin RINGIER SPORTAL., cum ar fi:

 • plata impozitelor și a contribuțiilor relevante (e.g. câștigătorii concursurilor), raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile;
 • arhivarea datelor conform legislației aplicabile;
 • publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în loteriile promoționale organizate.
Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale
Apărarea drepturilor și intereselor în justiție

Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicat Organizatorul.

Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului

A. ENTITĂȚILE CĂRORA LE VOR FI DEZVALUITE DATELE

RINGIER SPORTAL SRL poate dezvalui datele cu caracter personal ale Participanților catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de RINGIER SPORTAL SRL (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea si desfasurarea concursurilor / promotiilor Organizatorului (inclusiv atunci cand sunt organizate in parteneriat cu alte entitati); (ii) daca RINGIER SPORTAL SRL are obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca Organizatorului i se cere sau i se permite in alt mod sa facă acest lucru conform legislației aplicabile.

B. DURATA DE PASTRARE A DATELOR

RINGIER SPORTAL SRL păstrează datele cu caracter personal ale Participanților atât cât este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca un Participant este castigator al unui concurs organizat de RINGIER SPORTAL SRL, Organizatorul poate pastra datele cu caracter personal ale câștigătorului pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul in care premiul ar fi trebuit sa fie revendicat sau de la data la care a revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.

C. DREPTURILE PARTICIPANȚILOR ÎN CALITATE DE PERSOANE VIZATE

Conform legii, Participanților le sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoane vizate:

a) Dreptul de acces Participanții pot obtine de la RINGIER SPORTAL SRL confirmarea ca aceasta prelucrează datele lor personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
b) Dreptul de a corecta datele Participanții pot solicita Organizatorului modificarea datelor dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c) Dreptul la stergere Participanții pot solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si prelucrate de către RINGIER SPORTAL SRL; (ii) Participanții și-au retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si RINGIER SPORTAL SRL nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
d) Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie Participanții pot sa își retragă oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Organizatorului, din motive care tin de situatia lor specifica.
e) Restrictionare in anumite conditii, Participanții pot solicita restrictionarea prelucrarii datelor lor personale
f) Dreptul la portabilitatea datelor in masura in care RINGIER SPORTAL SRL prelucrează datele prin mijloace automate, Participanții pot solicita Organisatorului, in conditiile legii, sa furnizeze datele lor intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca solicită acest lucru, RINGIER SPORTAL SRL poate sa transmită datele Participanților unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.
g) Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere Participanții au dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care aceștia consideră ca le-au fost incalcate drepturile:
Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
anspdcp@dataprotection.ro

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact:

Responsabilul cu Protectia Datelor Ringier SPORTAL SRL Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, Romania Email: [dpo@ringier.ro] Telefon: [+40 21 20 30 821].

18. IMPOZITUL PE VENITUL OBTINUT

Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri sau excursii, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, se retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Impozitul va fi achitat de catre organizator.

19. RASPUNDEREA ORGANIZATORILOR

Organizatorul nu este responsabil pentru materiale ce fac obiectul inscrierilor si care sunt ilizibile, pierdute, intarziate, deteriorate, distruse, neconforme, incomplete, neinteligibile, nelivrate, expediate gresit sau furate, pentru retele de Internet cu semnal necorespunzator, trunchiat, intrerupt sau indisponibil, pentru transmisii satelit, retele de telefonie, stalpi GSM sau echipamente (inclusiv hands free), sisteme online de computere, echipamente pentru computer, software, virusi, servere sau furnizori de internet, sau alt fel de conexiune sau posibilitate de acces la informatie care pot afecta inscrierea la Concurs; pentru accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; sau pentru comunicarea defectuoasa, defectiunile computerului sau pentru transmiterea eronata sau intarziata, defectiuni de hardware si/ sau software ale computerului, esuari sau dificultati in accesarea si transmiterea informatiilor, sau pentru orice alt fel de eroare, fie ea umana, tehnica sau mecanica, electronica sau de retea, inclusiv cele ce pot aparea in cadrul aplicatiei.

Organizatorul nu vor fi responsabil pentru: (a) informatii incomplete sau inexacte, fie ca acestea au fost cauzate de utilizatori, dispozitive wireless sau de echipamente sau programe asociate cu Concursul sau utilizate de aceasta, de greseli tehnice ori umane care pot interveni in procesul de inscriere; (b) furtul, distrugerea sau accesul neautorizat la inscrieri sau modificarea acestora; (c) probleme de ordin tehnic sau defectiuni ale liniilor telefonice sau ale sistemelor online pentru computere, servere sau furnizori ai serviciilor de internet, echipamente, computere, software, virusi sau bug-uri; (d) esuarea in primirea unui mesaj de catre sau din partea Organizatorului din motive precum traficul limitat sau traficul de internet aglomerat sau din cauza undelor wireless supraincarcate sau a oricarei aglomerari de fluxuri pentru orice site web; (e) deteriorarea sistemelor sau echipamentelor participantilor sau ale altor persoane, rezultata din participarea la Concurs.

Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul www.gsp.ro. Orice modificare a regulamentului nu va afecta concursurile din lunile anterioare celei in care este publicata. 3. Impozite si taxe: Conform art. 77 alin. (1) din Codul Fiscal, veniturile sub forma de premii se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Venitul net este definit, conform art. 76 din Codul Fiscal, ca fiind diferenta dintre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil. Conform aceluiasi art. 77 alin (4) din Codul Fiscal, nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile stabilita in suma de 600 lei, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu castigat. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.

20. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc. Campania va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

21. ALTE PREVEDERI

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe www.EchipaFantastica.ro in modulul dedicat concursului.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe www.EchipaFantastica.ro in cadrul modulului dedicat concursului si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C Ringier Sportal SRL, pina la sfirsitul concursului si pe email la ECHIPAFANTASTICA@gsp.ro

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.