Sezon

2021-I

Loc in clasament

17

Adversarul următor

Dinamo 90

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #10909 #8843 #5727
2017 #11469 #8058 #6822
2018 #12639 #8468 #7008
2019 #11638 #9537 #8133
2020 #9169 #9400 #8577

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.