Sezon

2021-I

Loc in clasament

3885

Adversarul următor

F.C. Geamanu Tg-Jiu

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #2735 #522 #616
2017 #137 #355 #22
2018 #1383 #302 #765
2019 #478 #35 #161
2020 #805 #221 #1643

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.