Sezon

2018-III

Loc in clasament

943

Europa League Luptă să ajungi în eșalonul de elită!

Adversarul următor

redivivus

Rezultate

FC MARIN BRAILA 4 - 0 Commie
FC MARIN BRAILA 0 - 3 SteauaRomania
DDB123 1 - 3 FC MARIN BRAILA
Red dogs cluj 0 - 3 FC MARIN BRAILA

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2014 Liga 6 #2 Liga 6 #2
2015 Liga 6 #1 Liga 5 #4 Liga 5 #5 Liga 6 #1 Liga 5 #2
An/Sezon I II III IV V
2016 #1585 #697 #120
2017 #4204 #2014 #2527
2018 #2576 #371 -

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.