Sezon

2019-III

Loc in clasament

1950

Preliminarii O victorie te poate aduce mai aproape de eșalonul de elită!

Adversarul următor

Real Filiasi

Rezultate

Real Filiasi vs FC Pedros
Star Bucharest 0 - 3 FC Pedros

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2013 Liga 6 #2 Liga 6 #2 Liga 6 #2 Liga 6 #1
2014 Liga 5 #2 Liga 5 #3 Liga 5 #6 Liga 6 #1 Liga 5 #4
2015 Liga 5 #1 Liga 4 #6 Liga 5 #5 Liga 6 #1 Liga 5 #6
An/Sezon I II III IV V
2016 #2946 #3611 #2462
2017 #4821 #721 #1786
2018 #2704 #1139 #3287
2019 #4808 #4825 -

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.