Sezon

2021-I

Loc in clasament

-

Adversarul următor

METALUL FC

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #1043 #3564 #2410
2017 #2410 #854 #1458
2018 #6411 #3259 #1354
2019 #744 #3598 #1433
2020 #1922 #1017 #1307

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.