Sezon

2021-I

Loc in clasament

6366

Adversarul următor

DinamoOldBoys

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #804 #3244 #698
2017 #550 #3226 #1424
2018 #4784 #681 #714
2019 #1185 #4176 #1239
2020 #2280 #2544 #115

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.