Sezon

2021-I

Loc in clasament

7229

Adversarul următor

DENIS26

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #124 #233 #1575
2017 #5250 #4969 #836
2018 #1987 #202 #521
2019 #901 #5488 #3758
2020 #1909 #1609 #52

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.