Sezon

2021-I

Loc in clasament

8

Adversarul următor

ARSENAL PIATRA NEAMT-Tunarii

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 #11279 #9084 #6032
2017 #10195 #8382 #6280
2018 #11524 #8777 #7285
2019 #10490 #9817 #8391
2020 #9390 #7738 #8727

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.