Sezon

2020-II

Loc in clasament

7350

Preliminarii O victorie te poate aduce mai aproape de eșalonul de elită!

Adversarul următor

CS Sub Acoperire

Rezultate

CS Sub Acoperire 0 - 0 FC Dobrin Pitesti
FC Dobrin Pitesti 0 - 3 adryana14

Evoluție Clasament

Evoluție Punctaje

Palmares

An/Sezon I II III IV V
2016 - #6886 #6748
2017 #12099 #8540 #6442
2018 #11674 #8925 #8114
2019 #9830 #11358 #8525
2020 #9488 - -

și

îti oferă o extra schimbare

Între două etape ai 3 schimbări garantate. Dacă ești logat poți câștiga încă 8 extra-schimbări pentru echipa ta dacă faci acțiunile din platforma EF! Vei primi câte o schimbare pentru fiecare clip video vizualizat (integral, cu sunet) și pentru fiecare articol GSP distribuit (share) pe Facebook. Succes!

Ups!

A apărut o eroare la încărcarea bonusului. Te rugăm să încerci mai târziu.
Dacă eroarea persistă te rugăm să-ți actualizezi browser-ul sau să folosești o conexiune de internet stabilă.